U bent hier

Makkelijk je geboortekaartjes bestellen

1) Kies een kaartje uit de collectie
Ga naar je favoriete geboortekaartje en vul het bestelformulier in. Als je nog niet weet of het een jongen of een meisje gaat worden, mag je een meisjes- en een jongenskaart op laten maken. Op het bestelformulier kun je bij opmerkingen aangeven welk kaartje je voor een jongen en welk kaartje je voor een meisje wil. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. Bij de geboorte van jullie kindje komt dan automatisch één kaart te vervallen.

Enveloppen
Je kunt kiezen uit witte en gekleurde enveloppen (14x14 cm). Witte enveloppen kosten € 0,20 per stuk, gekleurde enveloppen € 0,40 per stuk. Als je de enveloppen eerder in huis wil hebben, is dat uiteraard mogelijk. Zo kun je de adressen alvast schrijven en liggen de geadresseerde enveloppen al klaar wanneer jullie kindje geboren wordt. Je kunt dit aangeven op het bestelformulier. Voor het vooruit verzenden van de enveloppen worden € 7,50 extra verzendkosten gerekend.

Kaarten bestellen
Vul alle gegevens in zoals het verzendadres waar je je kaartjes wilt ontvangen. Vul de hoeveelheid kaarten in die je wilt bestellen en op welk papiersoort je keuze is gevallen. Geef ook aan welke enveloppen je wilt ontvangen, mocht je die nog niet van te voren hebben besteld.

Betaal je kaartjes
Kies na het winkelmandje vervolgens de gewenste betalingswijze en reken de kaartjes, proefdruk en/of enveloppen af. Wil je eerst de kwaliteit van de proefkaart afwachten alvorens de bestelling te plaatsen? Je kunt de enveloppen, proefkaart en oplage ook apart bestellen en afrekenen.

2) Digitale proef
Nadat we je aanvraag hebben ontvangen, gaan we aan de slag. Je ontvangt van ons binnen 2 werkdagen een bevestiging en een digitale proef (pdf-bestand). Deze digitale proef is gratis. Je bekijkt het kaartje en controleert alle gegevens goed. Mocht je correcties hebben, dan geef je deze aan ons door. Wij passen deze voor je aan. Na jullie akkoord zullen we de proefkaart naar de drukker sturen. De enveloppen kunnen ook al verzonden worden.

3) Kindje geboren?
Je hebt betaald en het kaartje ligt klaar. Nu is het wachten op de grote dag. Zodra jullie kindje geboren is, mail of sms je de laatste gegevens (naam, geboortedatum, jongen of meisje, etc.) naar info@made4.nl of 06-44818285. Je mag ook altijd even bellen om je mail of sms te bevestigen.

Per e-mail ontvang je dan een laatste digitale proef. Controleer alle gegevens goed. Na je akkoord worden de kaartjes gedrukt.

Maandag t/m vrijdag
Als we voor 10.00 uur het geboortekaartje naar de drukker kunnen sturen (dus na het doorgeven van de geboorte en de check van de laatste digitale proef), worden de kaartjes nog dezelfde dag gedrukt en verstuurd. De kaartjes worden dan hoogstwaarschijnlijk de volgende dag op het opgegeven adres bezorgd. Geef je de geboorte van jullie kindje na 10.00 uur door, dan heb je de kaartjes binnen 2 dagen in huis.

In het weekend en op feestdagen wordt er niet gedrukt. Wel kun je de geboorte van je kindje op deze dagen melden, zodat de bestanden al drukklaar gemaakt kunnen worden. Op deze manier wordt ook de levertijd bij geboortes in het weekend en op feestdagen zo kort mogelijk gehouden.

Bovenstaande planning en levering van drukwerk is onder voorbehoud en er kunnen geen rechten aan ontleend worden. In geval van feestdagen kan het zijn dat het iets langer duurt. Made4 houdt je altijd op de hoogte van de precieze levertijd van je bestelling.

Verzending
We leveren onze kaartje met PostNL. Zij leveren over het algemeen mooi op tijd, de volgende dag, maar in geval van drukte kan er wel vertraging ontstaan. Onze ervaring is dat deze vertraging niet meer is dan 1 dag. Wanneer het pakket is overgedragen aan PostNL kunnen wij er geen invloed meer op uitoefenen. Wel kunnen we jullie de track en trace gegevens van de verzending doorgeven en kunnen jullie het pakketje zelf volgen. Houd rekening met extra drukte en mogelijke vertraging rondom feestdagen als Sinterklaas, Kerstdagen, Pasen, Koninginnedag, Hemelvaart, Pinksteren.

Papiersoorten
Het formaat van de geboortekaartjes is 26x13 cm, 13x13 cm gevouwen. Er kan gekozen worden uit 3 papiersoorten:
Natuurkarton (mooi stevig wit papier)
Parelmoer (mooi papier met een parelmoer glans) * toeslag € 0,25 per kaartje
Oud Hollands (offwhite papier met structuur) * toeslag € 0,25 per kaartje
De geboortekaartjes worden standaard dubbelzijdig bedrukt op stevig 300 grams mat wit kwaliteitspapier. Parelmoer papier heeft een luxe glans en geeft de bedrukking van een geboortekaartje nog meer diepte. Oud Hollands papier is offwhite papier met een linnenstructuur. Wil je graag een ander formaat geboortekaartje? Neem dan even contact met ons op.

Maatwerkkaart
Vind je kaartjes van Made4 mooi maar wil je toch iets unieks, misschien is een op maat gemaakt kaartje dan iets voor jou. Een maatwerkkaart kost € 40,00. Voor meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Kraamkaartje
Wil je graag een kraamkaartje in de stijl van het geboortekaartje? Onze kraamkaartjes zijn 10x10 cm en worden enkelzijdig bedrukt. Ze kosten € 1,00 per stuk. Je kan ze bestellen bij het geboortekaartje.

Hippe extra’s met je kaart
Bij Made4 is het mogelijk een aantal extra’s in de stijl van jullie geboortekaartje te laten maken. Het geboortekaartje als raambord of raamsticker, op canvas, hout, een rompertje, shirtje of slabbetje. Deze producten worden apart verzonden. Weet je al of het een jongen of meisje wordt, dan kun je de extra’s natuurlijk ook vóór de geboorte geleverd krijgen. Bij graphics|hippe extra’s met je kaart, kun je zien hoe jullie kindje straks de blits kan maken!

Lifestyle
De babykamer ook in stijl? Check lifestyle en toys voor leuke, eigentijdse, stoere en lieve (woon) accessoires, slofjes en speeltjes. De kussens, lampenkappen, hartjes, knuffels & dekenhoezen worden ontworpen en op maat gemaakt in ons atelier en voorzien van een contrasterend persoonlijk tintje zoals bedeltjes, lint, kant en leuke knopen. Vindt je het ontwerp leuk, maar wil je het nét even anders? Geen probleem, omdat alle producten op maat gemaakt worden passen wij dit zo voor je aan!

Annuleren
Ja, dat kan. Er worden wel kosten in rekening gebracht. Mocht je na het ontvangen van de digitale proef, de bestelling willen annuleren, dan brengen wij, voor geboortekaartjes uit de vaste collectie, € 25,00 in rekening. Bij annulering van een maatwerkkaart brengen we de gehele ontwerpkosten (€ 40,00) in rekening. Indien het productieproces reeds in gang gezet is, dan kan je de bestelling helaas niet meer annuleren. Voor meer informatie zie de Algemene voorwaarden.

Tenslotte
Made4 wenst je veel kraamplezier toe!