U bent hier

Vragen

Ik weet niet of ik een jongetje of een meisje krijg
Op het bestelformulier kun je bij opmerkingen aangeven welk geboortekaartje je voor een jongen of meisje wil bestellen. Wij maken dan 2 digitale proeven, één voor de jongensversie en één voor de meisjesversie. Hiervoor worden geen extra kosten berekend. Als jullie kindje geboren is, vervalt één van beide kaartjes.

Kan ik mijn eigen teksten aanleveren?
Ja, je kunt helemaal zelf bepalen welke teksten je op het geboortekaartje wenst. Dit geef je aan op het bestelformulier of door het sturen van een mail naar info@made4.nl

Kan ik kleine aanpassingen doen aan het kaartje?
Ja, dit is mogelijk. Vind je één van de geboortekaartjes erg leuk, maar zou je het liever in een andere kleur willen? Of heb je iets gezien bij een ander geboortekaartje dat je aanspreekt, laat het ons even weten. Wij passen dit kosteloos aan.

Kan ik een uniek ontwerp op maat laten maken?
Ja, dat kan, de kosten van een maatwerkkaart zijn € 40,00. Stuur gerust een e-mail of bel, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

In welk formaat zijn de kaartjes verkrijgbaar?
Het formaat van de geboortekaartjes is 26x13 cm, gevouwen naar 13x13 cm, dubbelzijdig bedrukt. Wil je liever een ander formaat geboortekaartje, neem contact met ons op en we sturen je vrijblijvend een offerte toe.

Wat is een digitale proef?
Dat is een voorbeeld van je geboortekaartje dat je via e-mail ontvangt. Je kunt deze proef bekijken in het programma Acrobat Reader. Dit programma is gratis te downloaden op www.adobe.com/nl/products/reader.html. Je kunt dit bestand dan ook printen. Let op! De kleuren die je op scherm of op je print ziet, wijken altijd af van het uiteindelijke drukwerk. Als je wil weten hoe de kleuren van het geboortekaartje er straks echt uit komen te zien, dan kun je het beste een papieren proefkaartje bestellen.

Op wat voor papiersoort worden de kaartjes gedrukt?
De geboortekaartjes worden standaard gedrukt op stevig 300 grams papier. Voor een meerprijs van € 0,25 per kaartje kun je ook kiezen voor parelmoer of oud-hollands papier.

Kan ik bij Made4 ook kraamborrelkaartjes bestellen?
Dat is mogelijk. Made4 ontwerpt in dezelfde stijl als je kaartje een inlegkaartje (10x10 cm) voor jullie kraamborrel. De kraamborrelkaartjes worden enkelzijdig bedrukt op hetzelfde papier als het geboortekaartje. Een kraamborrelkaartje kost € 1,00 per stuk.

Kan ik de enveloppen eerder ontvangen dan de kaartjes?
Ja, dat kan. Wanneer de volledige betaling door ons ontvangen is, kunnen de enveloppen naar je verzonden worden. Zo kun je de adressen alvast schrijven en liggen de geadresseerde enveloppen al klaar wanneer jullie kindje geboren wordt. Voor het vooruit verzenden van de enveloppen worden extra verzendkosten (€ 7,50) gerekend.

Wat is de levertijd van geboortekaartjes?
Als we voor 10.00 uur het geboortekaartje naar de drukker kunnen sturen (dus na het doorgeven van de geboorte en de check van de laatste digitale proef), wordt het geboortekaartje nog dezelfde dag gedrukt en opgestuurd. De geboortekaartjes worden dan de volgende dag op het opgegeven adres bezorgd. Geef je de geboorte van jullie kindje na 10.00 uur door, dan heb je de kaartjes binnen 2 dagen in huis.

Wat is de levertijd van de overige producten?
De overige producten worden apart naar je verstuurd. De levertijden staan bij de producten vermeld (verschillend per product). Weet je al of het een jongen of meisje wordt, dan kun je deze hippe spulletjes natuurlijk ook vóór de geboorte geleverd krijgen.

Hoe moet ik betalen?
Na goedkeuring van het geboortekaartje sturen we je een factuur toe. Deze factuur betaal je binnen de vermelde termijn via overschrijving of IDeal. Alle betalingsgegevens vind je terug op de factuur. De geboortekaartjes worden gedrukt, wanneer het volledige bedrag betaald is.

Wat moet ik doen wanneer ons kindje geboren is?
Om de definitieve gegevens door te geven kun je een e-mail sturen naar info@made4.nl of een sms'en naar 06-44818285. Je mag ook bellen om je e-mail of sms te bevestigen. Per e-mail ontvang je dan een laatste digitale proef. Controleer alle gegevens goed. Na je akkoord worden de kaartjes gedrukt.

Kan ik afzien van een bestelling als ik deze al geplaatst heb?
Ja, dat kan. Er worden wel kosten in rekening gebracht. Mocht je na het ontvangen van de digitale proef, de bestelling willen annuleren, dan brengen wij, voor geboortekaartjes uit de vaste collectie, € 25,00 in rekening. Bij annulering van een maatwerkkaart brengen we de gehele ontwerpkosten (€ 40,00) in rekening. Heb je reeds betaald, dan zal Made4 de betaling binnen 14 dagen terugstorten op je rekening. Met eventueel daarop in mindering gebracht de reeds ontvangen enveloppen. Voor meer informatie zie de Algemene voorwaarden.

Levert Made4 ook aan het buitenland?
Ook dat doen we! Het is logisch dat de verzendkosten naar het buitenland hoger zijn dan het verzenden binnen Nederland. Wil je dat Made4 de geboortekaartjes naar het buitenland opstuurt, neem dan contact met ons op voor de tarieven.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.